Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir, kendisi ile ilgili sosyal medyada yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Sosyal medyada kendisi ile ilgili 'Samsun'a bir şey yapmadı' diyenlerin olduğunu gördüğünü kaydeden Mustafa Demir, "Bazen duyuyorum 'Ya bu Mustafa Bey Samsun'a bir şey yapmadı diyenler' oluyor. Sosyal medyada da görüyorum. Onlar bizim ilk dönemimizde çok daha fazlaydı. Ama biz bunlarla mücadele ettik. Bunlar ne hesaplara ne planlara girmişlerdi. Ama benim adaylığım söz konusu olunca büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Bize bir daha bu işler düşmez diye paniklediler" dedi.

31 Mart seçimlerinde milletin oyları ile belediye yönetimine geldiklerinde, 30 yıl içinde Samsun'a yapılmayan hizmetleri 5 yılda yapmayı hedeflediklerini kaydeden Mustafa Demir, özellikle alt yapı ve yol gibi dertlerinde biteceğine dikkati çekti.

Hedef Halk Gazetesinden Alper Cabbar'ın haberine göre AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığına yaptığı ziyarette şu açıklamalarda bulundu.

"31 Mart yerel seçimler bilesiniz tüm Türkiye'de yerel kalkınmanın başlangıcı olacak. Belediyeciliğin çok büyük bir konsepti ile vatandaşlarımız tanışacak. Açıklanan adaylara bakarsanız bu profile uygun adaylar belirleniyor. Artık belediyecilik alt yapı yapan değil, şehrin her türlü kalkınmasına olanak sağlayacak bir belediyecilik olacak. Alt yapı yol gibi dertlerimiz olmayacak" diyen Mustafa Demir, şöyle konuştu; "Öyle olacak ki; Bafra'nın tüm mahallelerinin köylerimizde dahil talep edilecek bir eksikliğimiz kalmayacak. Şimdi bunu duyunca diyecekler 30 yıldır bitmeyen işler nasıl 5 yılda bitecek. Seçimden sonra görürüz nasıl bittiğini. Biz bir önceki çalışmalarımızda da bir süreyi dahi israf etmedik. Bizi hizmet etmek için aday gösterdiler. Hizmet de millet için yapılır. Yolsuzluk gibi şeyler olmayacak. Olup da iletmeyene hakkımı helal etmem."