MHP Bafra Belediye Meclis Üyesi Ali Kaplan ile yaptığımız roportajda ,Atama ile gelen Bafra ilçe teşkilatını tanımadığını ve şuan görevde bulunan ilçe başkanı Abdurrahman Çamaşın da meclis üyesi iken grup toplantılarına katılmadığını iddia etmişti.

İDDİALARI ARAŞTIRDIK.

Abdurrahman Çamaşın Belediye Meclis üyesi olduğu dönemde  görevde bulunan İlçe Başkanı ve Başkan yardımcılarına Abdurrahman Çamaşın Meclis üyesi iken grup toplantılarına katılıp katılmadığını sorduk

İŞTE CEVAPLAR

İSLAM CURAL:(Dönemin İlçe Başkanı) Abdurrahman Çamaş grup toplantılarımıza genelde katılıyordu. Aynı Zamanda Abdurrahman Çamaş Meclis grup başkanıydı. Grup toplantılarına sürekli katıldığı gibi partiyede gelirdi. 

HÜSEYİN ACAR: (Dönemin İlçe Başkanı) Abdurrahman Çamaş toplantılara sürekli katılıyordu.Abdurrahman Çamaşın öyle şeylerle işi olmaz davet edildiği tüm toplantılarımıza katılmıştır.Ali Kaplan’ın Cümlesi doğru bir cümle değil.Bazı zamanlarda her dönem olduğu gibi grup toplantılarına katılmayan bazı meclis üyelerimiz vardı.Ama Abdurrahman Çamaş’da böyle bir şey söz konusu değildi  tüm toplantılarımıza geliyordu.

YAŞAR HOCAOĞLU:(Dönemin Başkan Yardımcısı) Ben Başkan Yardımcılığı yaparken Abdurrahman Çamaş Tüm grup toplantılırımıza katılmışdir.Hatta Grup Toplantıları bir tarafa parti olarak da ne zaman davet ettiyesek tüm toplantılarımıza da gelmiştir.Bu Asılsız Bir iddiadır.

ÖZGÜR TOPKAYA(Dönemin Meclis Üyesi) Asılsız Bir iddiadır. Tutar bir tarafı yoktur.Abdurrahman Çamaş Tüm Grup toplantılarına katılmıştır.

Brt Haber Medya Grubu