Ziyarette kısa bir konuşma yapan Genç Bafraspor Kulüp Başkanı Nail Yaldır:geçen sezon zor şartlar içinde Samsun Bölgesi 1.Amatör liginden Plaoff karşılaşmaları ardından Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligine yükseldik.Bizler 150 bin nüfusa sahip olan güzel ilçemiz için fedarkarlıklar yaparak şu an Samsun Bölgesi

Süper Amatör ligi için takım oluşturmaya çalışıyoruz.Tabi ki de mütçebimiz aşmadam takım dengesini bozmadan iç ve dış transferleri biterme noktasına geldiklerini Nail artık

ilçemiz deki her kesin desteğine ihtiyaçımız var.Yaldır,Bafra Belediye Başakanı Zihni Şahin'e ziyaretin amacının bu destek süreci sizinle başlatalıp dedik.İnşallah hiç bir şüpemiz

yok bizleri bu kutsal görev de yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz.Artık 150 bin nüfuslu bu güzel ilçemize profesyonel lig de oynayacak bir takım olma yolunda sizin önderliğiniz de ve ilçemizin destekleriyle biz bu işi başaracağız.Genç Bafraspor olarak işimizin çok zor olduğunu da biliyoruz,ama tek çaremiz başarmak.Bizler Genç Bafraspor Ailesi olarak bu yıl bizim yılımız olması için elimizden ne gerekiyorsa yapacağız.dedi.

Genç Bafraspor Kulüp Başkanı Nail Yaldır'dan sonra konuşan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise öncelikle ziyaretiniz beni oldukça memnun etti.

150 Bin Nüfuslu ilçenin Belediye Başkanı olarak bu kutsal ve güzel göreviniz de sizlere başarılar dilerim.Görüyorum ki Genç Bafraspor Ailesi olarak taşın altına eliniz koymuşsunuz. Bizlere de ne gerekiyorsa yardım etmeye hazırız.Sizin kadar ben de çok istiyorum ki ilçemizin Profesyonel ligin de bir takımımızın olmasını.

İnşallah bu gücü siz de görüyorum ve inanıyorum ki başaracaksınız.Son olarakta 2017 - 2018 Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligin de mücadele edecek olan İlçemizin üç takımıza başarılar dilerim.dedi.

Ziyaret sonunda Genç Bafraspor Kulüp Başkanı Nail Yaldır,Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e Genç Bafarspor Formasını taktip ettikten sonra günün anlam ve önemi için toplu fotoğraf çekildi.