Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in AK Parti Genel Merkezinde bugün gerçekleştirdiği bir saatlik görüşme sona erdi. Genel Merkezde yapılan görüşme öncesi Muharrem Göksel'in istifasının alındığı iddiaları ortaya atılmıştı. İşte genel merkezde yapılan görüşmenin detayları..

AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel bugün Ankara'ya giderek genel merkezde Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ile bir saat süren bir görüşme yaptı. Bu görüşmede Mustafa Ataş'ın Muharrem Göksel'den durum bilgisi aldığı öğrenildi. Göksel'e yapılan görüşmede edinilen bilgileye göre ne göreve devam denildi ne de istifası istenildi.

Mustafa Ataş ile yapılan görüşmenin gündeminde Muharrem Göksel'in ne istifası gündeme geldi ne de göreve devam edip etmeyeceği ile ilgili bir konu. Akşam saatlerinde kendisine telefonla ulaştığımız AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in ses tonu gayet enerjikti. Bir istifanın söz konusu olup olmadığı ile ilgili sorumuza yanıt veren Muharrem Göksel, "Genel Merkezimiz bizden ne istifa istedi, ne de göreve devam edip etmeyeceğimiz ile ilgili bir görüş belirtmedi. Biz Ankara'da ki görüşmelerimizi tamamladık Samsun'a dönüyoruz. İstifa et butonu var veya istifa etme butonu var. İstifa et butonu çalışmadı. Ankara da ki görüşmede Samsun'un bir değerlendirmesini yaptık. İstifamızı isteyen kimse olmadı. Biz şuan görevimize devam ediyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin" açıklaması yaptı.