HAKAN AYTÜNÜR ASBEST SU BORULARI KONUSUNU MECLİSE TAŞIDI

 BRT Haber olarak Bafra’mızın gündemine getirdiğimiz asbest su boruları konusunu Bafra Belediyesi meclis  üyesi Hakan Aytünür meclis toplantısında söz alarak meclisin dikkatine sundu.

MHP’li meclis üyesi Hakan Aytünür konuşmasında şunları söyledi: ‘Bafra için çok önemli bir konu basınımızda yer aldı. Haberde İlçemizde ki su borularının konserojen etki taşıyan asbestli boru olduğu gündeme getirildi. Bu insanlığa ciddi zararlar verecek bir durumdur. Meclisimiz bunun gereğini yapmalıdır’ dedi.

Meclis üyesi Hakan Aytünür’ün yaptığı  bu açıklamasına istinaden Bafra Belediyesi yetkilileri ise konu önemlidir. Fakat Büyük şehir belediyesinin yetki alanına girmektedir.  Görüşünü ifade ettiler. AK partili meclis üyesi ve aynı zamanda Büyükşehir belediye meclis üyesi İnci Varış konuyu büyükşehir meclisine taşıyacaklarını ve gündeme getireceklerini söyledi. Meclis toplantısı sırasında Bafra Belediyesinin AK Parti ve MHP’li  Meclis üyeleri konuya ortaklaşa sahip çıktılar.

Hakan Aytünür ;meclisimize teşekkür ediyorum. Baframızı ve insanlarımızi ilgilendiren bir konuda parti gözetmeden sahip çıkılmıştır dedi.