Kırcalı yaptığı açıklamada: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın doğalgazı olmayan il ve ilçe kalmayacak yönündeki talimatları doğrultusunda yapılan çalışmalarla şu an ilçelere doğalgaz götürür hale gelinmiştir.

SÖZ VERMİŞTİK SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

Kırcalı, doğalgaz’ın Alaçam’da ve Yakakent’te önemli bir yeri olduğunu ifade ederek “İlçelerimizin doğalgaza kavuşması Alaçamlı ve Yakakentli hemşehrilerimize verdiğimiz en önemli söz ve projelerimizden biriydi. Ve sözümü tuttuk.

TEST ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bugün itibari ile Alaçam ve Yakakent Dağıtım istasyonuna gaz verildi. Test çalışmalarının ardından  Aralık ayı içerisinde Alaçam ve Yakakent ilçemizde ev ve iş yerlerinde doğalgaz kullanılmaya başlanacaktır dedi.

17 İLÇEMİZİN PROBLEMLERİNİ BİLİYORUZ

Samsun'un problemlerini bildiklerini belirten Milletvekili Kırcalı, "Problemlere çözüm üretiyoruz. Genel Başkan yardımcımız,milletvekillerimiz,il ve ilçe teşkilatlarımız, büyükşehir belediye başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımız ile milletimize hizmet etmek için seferberlik halindeyiz"

Başarının anahtarı, hizmetin yolu birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Samsun Milletvekilleri olarak genel başkan yardımcımız Çiğdem Karaaslan başta olmak üzere bir ve beraberiz. Her konuda istişare içindeyiz. Samsun ve 17. ilçemiz için çalışıyoruz. Dedi

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Kırcalı, son olarak,Alaçam ve Yakakent ilçelerimizin doğalgaz ile buluşmasına vesile olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, taleplerimizde ilgi ve desteklerini bizden esirgemeyen önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, Sayın Berat Albayrak’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez’e, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan’a ve Milletvekili arkadaşlarımıza hemşehrilerim adına teşekkür ederim.Dedi