Milletvekili Kırcalı mesajında “ Öğretmenlerimize şükran borcumuzu asla ödeyemeyiz. Öğretmenlerimiz Cumhuriyettir. Öğretenlerimiz geleceğimizdir. Öğretmenlerimiz sevgi, fedakârlık, bilgi, bilgelik ve kahramanlıktır.” Dedi.

SAYGIYLA SELAMLIYORUM

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi. “Öğretmenlerimize şükran borcumuzu asla ödeyemeyiz.Bu duygular içerisinde Öğretmenler Günü vesilesiyle milletimizin ilim, irfan ve bilgi membası olan tüm öğretmenlerimizi bir kez daha sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Ülkemizin 2023 hedeflerini gerçekleştirebilmesi ancak vatanperver, bilinçli, birikimli, milli ve manevi değerleri özümsemiş nesillerle mümkün olacaktır. Öğretmenlerimiz bizlere böyle bir nesiller hediye etmiştir ve etmeye devam etmektedir.” Dedi.

ÖĞRETMENLERİMİZ CUMHURİYETTİR.

AK Parti Samsun milletvekili Av.OrhanKırcalı mesajını şöyle tamamladı. “ 24 Kasım Devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önder Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği önemli bir tarihtir. Hepimizin ortak görevi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği ülkemizi ve cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmaktır. Bu yolda fedakâr öğretmenlerimiz en önemli mensuplarımızdır. Öğretmenlerimiz cumhuriyettir, geleceğimizdir. Öğretmenlerimiz sevgi, fedakârlık, bilgi, bilgelik ve kahramanlıktır. Üzerimde emeği olan öğretmenlerim ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günü en içten duygularımla kutluyor, her bir öğretmenime saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. Başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere, şehit olan ve ebediyete yolcu ettiğimiz tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum.” Dedi.