Bafra Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü`nün düzenlemiş olduğu Kurumlar arası futbol turnuvası final maçı Bafra Belediyesi ve Atatürk Ortaokulu arasında oynanan karşılaşma ile son buldu.


Mücadelenin son dakikalarında galibiyeti yakalayan Bafra Atatürk Ortaokulu birincilik kupasının sahibi oldu. Turnuvada 3.lük kupası Bafra Adliyesi takımının olurken 2.lik kupası ise Bafra Belediyesinin oldu.


Maçın sonunda dereceye giren takımlara kupaları takdim edilerken aynı zamanda 2015 - 2016 spor faaliyetlerinde Bafra Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü`ne katkı sağlayan kişilere plaket takdim edildi. Ödül töreninin ardından Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Akp İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Bafra Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Osman Şenocak penaltı atışı yaptı. Turnuva finaline katılanlar arasında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Akp İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Osman Şenocak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu Okul Müdürleri öğrenciler ve çok sayıda davetli vardı.