işadamı Mehmet Teyyare, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla AK Parti İl Başkanlığı'na aday olduğunu duyurdu.

OPERASYON YAPILSIN

AK Parti Genel Merkezi tarafından Samsun ilçe teşkilatlarında sürdürülen çalışmanın geç de olsa başladığını belirten Teyyare, "Bu operasyonda haklarında en çok şikayet olan AK Parti  Canik ilçelerinin istifası neden istenmedi? Bu, göz göre göre AK Parti'yi sıkıntıya sokmak. Biz, kadın kolları, gençlik kolları, yönetim kurulu ve belediye başkanlarına da operasyon bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

Artık sahada olacaklarını söyleyen Teyyare, "AK Parti Samsun İl Kongresinde Av. Hakan Karaduman ile AK Parti ve AK davamıza yakışacak bir şekilde, AK Parti Samsun İl Başkanlığı için yarışacağız. AK Parti Genel Merkez Adayı Hakan beyi yalnız bırakmayı içimize sindiremedik. Bize teşkilat temayülü ile kurulan tuzağı bozacağız. Kongrede hesaplaşacağız. Göstermelik teşkilat temayülüyle önümüzü kesenlere, kongrede halkımızın iradesiyle cevap vereceğiz. Kıymetli dava arkadaşlarımdan, bizimle birlikte sahaya çıkmalarını ve birlikte mücadeleye davet ediyorum. Birlikten kuvvet doğar" diye konuştu.