Bafra Mevlana Mahallesi Muhtarı Servet Şengül: 6 aydır sokak lambalarımız yanmıyor. Bu sorunumuzu Yedaş yetkililerine bildirdiğimiz halde hiç kimse ilgilenmedi şimdi ise telefonlarımıza çıkmıyorlar diye isyan etti.

Muhtar Şengül yaptığı açıklamada:6 Aydır Sokak lambalarımız yanmıyor.Karanlık olmasından dolayı mahalle sakinleri gece yürümekte zorlanıyorlar.

DUYARSIZLAR

Elektrik dağıtım şirketi ekiplerinin bu konuda duyarsız kaldıklarını ifade eden Muhtar Şengül, yanmayan sokak lambaları ile ilgili güvenlik açısından da sıkıntıların yaşandığını ve mahalle sakinlerinin geceleri işe gidip ve iş dönüşü karanlıkta tehlikeli olduğunu ifade etti.

Muhtar Şengül,Yedaş yetkililerinin sorumsuz davrandığını bunları denetleyen bir kurum olmadığını hizmet getirmeden hizmet bedeli altında vatandaşı soyduklarını ifade etti.Mahallemizde 6 aydır sokak lambaları yanmıyor zaten devletin yaptırmış olduğu armatörleri kullanıyoruz yedaş hiçbir hizmet yapmıyor ve yöneticilerinin becereksizliğinden dolayı vatandaş sağlıklı hizmet alamıyor dedi.