Mevlana Mahallesi’nin başarılı ve sevilen muhtarı ,Servet Şengül, 2014 yerel seçimlerinde halkın büyük desteğiyle seçimleri kazanmıştı. O günden bu yana vatandaşın her işine severek koşturan ve mahallesinin sayısız sıkıntılarını çözen Muhtar Şengül, yeni dönemde de halkın destekleriyle görevine devam etmek istiyor.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN YETKİ İSTEDİ

Vatandaşların kolaylıkla ulaşabildiği Mevlana Mahallesi Muhtarı Servet Şengül, 2019 yerel seçimlerinde yeni dönem muhtarlık görevi için mahalle sakinlerinden yetki istiyor. ŞENGÜL, “Samsun Büyükşehir ve Bafra Belediyesi’nin destekleriyle mahallemizde yıllardır çözülemeyen sıkıntıların üstesinden geldik. Eksik kalan hizmetlerin de en kısa zamanda çözümlenmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımız yetki verirse yeni dönemde de görevimize devam etmek istiyoruz” dedi.Şengül 5 yıl içinde yapılamaz denilen hizmetleri mahallemize kazandırdık.

5 YIL İÇİNDE MAHALLEMİZE AZALARIMIZLA BİRLİKTE  YAPTIĞIMIZ HİZMETLERDEN BAZILARI...

-154 eski direk değişimi, 4 adet trafo ve mahallemizin toplamında bulunan 750 adet direkte aydınlatmanın tamamını yeni modele çevirdik.

-4 ADET ÇOCUK OYUN PARKI

-1 ADET HALI SAHA

-SAĞLIK OCAĞI

- ESKİ MUHTARIMIZ AYDIN TÜRKMEN İLE 80BİN LİRAYA MUHTARLIK HİZMET BİNASI’NI KAZANDIRDIK.

-36 SOKAKTA ALT YAPI ÇALIŞMALARI,50 CİVARINDA YAĞMUR SUYU MAZGAL ÇALIŞMASI,SOKAKLARIN TAMAMINDA DOĞALGAZ ÇALIŞMASI, 115 SOKAKTA ASFALT ÇALIŞMASI, MUHTELİF YERLERDE KALDIRIM ÇALIŞMASI

-SPORTİF FAALİYET OLARAK DA MEVLANA SPOR KULÜBÜ’NÜ KURARAK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTIK. ŞU ANDA 300 CİVARINDA LİSANSLI FUTBOLCUMUZ LA DEVAM ETMEKTEYİZ.MEVLANA SPOR KULÜBÜ BU YIL KULÜBÜMÜZE 4 ADET KUPA GETİRMİŞLER VE ELİTE LİGE YÜKSELMİŞLERDİR.

Daha Sayamadığımız hizmetlerle Mevlana Mahallemizi örnek mahalle konumuna soktuk.

31 Mart Seçimlerinde Azalarımızla birlikte hizmete ve göreve talibiz…

.