MHP Partisi’nden istifa eden MHP Bafra Belediye Meclis Üyeleri İsmail Bekar,Mehmet Torun,Erol Esen ve Ali Kaplan’a MHP’liler tepki gösterdi..Parti üyeliğinden istifa etmeniz yetmez. Meclis üyeliğinden de istifa etmeniz gerekiyor dediler.

Bafra’da MHP Partisine üye olan vatandaşlar istifa edenler için tepkilerini şöyle dile getirdiler.

Erol.K :‘’MHP’nin oylarıyla seçildiğiniz meclis üyeliğinden neden istifa etmiyorsunuz? ’’Benim Siyasi anlayışıma göre oy aldıysanız,hakkını vereceksiniz.Siz Ülkücü camiadan,MHP’lilerden oy aldınız.Bu oylar size MHP üyesi olduğunuz için verildi.Üyelikden istifa ediyorsanız Meclis üyeliğinden de istifa etmeniz gerekiyor.Yakışan da budur.

Mustafa.S:MHP’nin emeği ve seçmenimizin çalışmaları ve alın teri ile seçilmiş oldukları meclis üyeliklerinden vaz geçmeleri gerekiyor.Ülkücü vicdan sahipleri tarafından kabul edilemeyecek bir durum olmakla beraber siyasi ahlak ve etik olarak da uygun değildir.

Hakan.M:MHP üyeliğinden istifa eden bu şahıslar,partimizin emeğine saygılı olmaya davet edip aynı şekilde meclis üyeliğinden de istifa etmelerini bekliyoruz.

Sami.L:Bu istifa eden şahıslar MHP de edindikleri mevkilerini de MHP de bırakmaları gerekiyor.

Kemal.S:MHP Tabanının oylarıyla 2014 yerel seçimlerinde seçilen bu 4 şahsın MHP tabanının ve markasının emaneti olan meclis üyeliğinden de istifa etmeleri en onurlu davranış olacaktır.dediler