Milletvekili Kırcalı, Ahilik Haftası Kompozisyon Yarışmasında kazanmış olduğu ödülü "Yetim Gülerse Dünya Güler" diyerek Yetim Kardeş Projesi'ne bağışlayan Eslem Sena Kaplan’ı Bafra Atatürk Lisesindeziyaret ederek hediye verdi. Milletvekili Kırcalı “ "Başarınız sizi rehavete değil daha çok başarıya götüren, motivasyon sağlayan güç olsun.” Dedi.

ÖRNEK OLMALI

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, "Yarışmada, ödül kazanan Bafra Anadolu Lisesi öğrencisi Eslem Sena Kaplan'ın yapmış olduğu davranışı çok güzel olup diğer gençlerimize de örnek olmasını dilerim. “ diyerek açıklamalarda bulundu. Milletvekili Kırcalı açıklamalarına şöyle devam etti: “ Gönlü zengin, akıllı, zeki gençlerimiz Türkiye'miz için çok büyük bir fırsattır. Cumhuriyet kutlamalarında öğrencilerimizle büyük gurur duyduk.

Bugünde bu gururumuz Eslem Sena Kaplan ile devam etti. Her alanda öğrencilerimizin başarıları bizler mutlu etmekte, geleceğimiz için duyduğumuz umutları artırmaktadır.” Dedi. Okul hakkında bilgi alan Milletvekili Orhan Kırcalı öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş ise Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’ya okullarına gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür etti. Milletvekili Kırcalı’nın ziyaretine İlçe Milli Eğitim müdürü de eşlik etti.