Samsun'da Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında İlkadım ilçesinde bulunan Saathane Meydanında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olan Mustafa Demir, Saathane Meydanında vatandaş ve esnafların büyük ilgisi ile karşılaştı. Saathane Meydanında kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşların dertlerini, taleplerini dinleyen Mustafa Demir, kendisine iletilen sorunları ise tek tek not aldı.

Mustafa Demir, Saathane Meydanında gerçekleştirdiği ziyaretlerde özellikle vatandaşların Kentsel Dönüşüm konusunda ki talepleri ile karşılaştı. Bazı vatandaşlar, Kentsel Dönüşüm ile ilgili sorunlarının çözümlenmediğini bu nedenle evlerine hiç bir şey yapamadıklarını belirterek Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir'e dert yandı.

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir ise kentsel dönüşüm konusunda vatandaşların kendisine ilettiği sıkıntılarla ilgili, "Merak etmeyin bu sorunu sizleri mağdur etmeden çözeceğiz. Bu sorunu çözeceğiz" dedi.

Demir, Saathane Meydanında gerçekleştirdiği ziyaretleri burada bulunan çay ocakları ve iş yerlerini tek tek gezerek sürdürdü.