Markalar Birliği Eğitim Koordinatörü ve İngilizce Öğretmeni Ozan Acar ve Okullar Koordinatörü Pınar Zorel’in konuşmacı olarak katıldığı seminer programına Özel Bafra AK Okulları idarecileri ve öğretmenleri tam kadro olarak katıldı

EĞİTİM SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Okulların’da  eğitim görmekte olan tüm öğrencilerimizin, yabancı dil kazanım sürecini, titizlikle geliştirilmiş; Türk ve Yabancı öğretmenlerin işbirliği ile uygulanmakta olan Dünya Vatandaşlığı Programı çerçevesinde deneyimlemektedir. Bilingual Eğitim Sistemi ve Avrupa Dil Portfolyosu yöntemi ile öğrencilerimiz kavramları hem ana dillerinde hem de İngilizce olarak irdelemekte, böylelikle de öğrenme sürecinin içeriğini bütünsel olarak algılamakta ve bu içeriğe farklı açılardan bakabilmektedirler. Öğrencilerimizin geçmişteki deneyimleri, gereksinimleri ve ilgi alanları göz önünde bulundurularak yapılandırılmış müfredat, sorgulama üniteleri çerçevesinde öğrencilerimize, yabancı dili duyarak ve yaşayarak kazanma olanağını sağlamaktadır.

Öğretmenler seminer boyunca bazen öğrenci, bazen öğretmen olarak verimli bir gün geçirdiler.

Özel Bafra AK Okulları Müdürü Saim Yıldız yaptığı açıklamada; “Okulumuzda Markalar Birliği Eğitim Koordinatörü ve İngilizce Öğretmeni Ozan Acar ve Okullar Koordinatörü Pınar Zorel tarafından İngilizce Öğretmenlerimize Bilingual Eğitim Sistemi ve Avrupa Dil Portfolyosu hakkında seminer verdiler. İngilizce öğretmenlerimiz hem eğlenerek hem de öğreterek çalışmalarda bulundular. Seminer progamında ayrıca öğretmenlerimize "Sınıf Yönetimi" ve "Bir sınıfta İki Öğretmen" konulularında da uygulamalı olarak eğitimler verildi. Seminer programının; çocuklar arasında pratiklik kazanmak, kazanım değerlendirme oyunlarına da yer verilerek keyifli hale getirilmesi sağlandı. Öğretmenlerimiz seminer boyunca bazen öğrenci, bazen öğretmen olarak verimli bir gün geçirdiler. Değerli bilgi, deneyim ve pozitif enerjilerini bizlerle ve konuklarımızla paylaşan saygıdeğer konuşmacılarımıza, Varlıklarıyla bize onur veren, tecrübe ve paylaşımlarıyla seminerlerimize değer katan ve destek veren tüm katılımcılarımıza Özel Bafra AK Okulları olarak ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Saim Yıldız; “Özel Bafra AK Okulları olarak; Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimize daha verimli ve başarı grafiği sürekli yükselen bir eğitim ortamı sağlayabilmek için bu tür hizmet içi eğitim programlarına devam edeceğiz. Okulumuzda Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul kayıtlarımızın devam etmektedir, Bilgi almak isteyen velilerimiz bizlere 0 362 532 09 09 numaralı telefondan ulaşabilirler. Kendilerini okulumuzda misafir etmekten onur duyarız. Ben bu vesileyle 2017 – 2018 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.