Samimi bir ortamda yapılan görüşmede Aday Adayı Recep Ayfer projelerinden ve aklındaki Belediyecilik yaklaşımlarından bahsetti.

Kadınlara pozitif bakış açısı!!!

Aday Adayımız Recep Ayfer kadınların toplumdaki yerinin hala hak ettikleri seviyeye ulaşmadığından, bunun değişmesi için yapılması gereken çalışmalardan bahsetti. Aday Adayımız Recep Ayfer Belediye Başkan olduğunda BaşkanYardımcılarından birinin kesinlikle kadın olacağını ve Bafra da kadınların sosyal hakları için hassasiyet içeren çalışmaların Kadın Başkan Yardımcısı tarafından yürütülmesi gerektiğini açıkladı.

Sosyalleşen Bafra!!!

 Recep Ayfer halkımızın Belediye Hizmetlerine doğrudan ulaşabilmesi  ve sağlıklı iletişim becerileri kazanabilmesi için sosyal aktivitelerin, sosyal hizmetlerin önemine değendi. Kapıları açık bir Başkanlık yönetiminin önemli olduğunu , dileyenin dilediği zamanda Başkanına ve Başkanlık birimlerine ulaşması gerektiğini dile getiren Recep Ayfer halk ile iç içe ayrım gözetmeksizin bir aile gibi çalışılması gerektiğini söyledi.

Bafra yı şahlandıracak projeler!!!

Recep Ayfer Bafra için istihdamı arttırıcı, çevreye duyarlı, refahı standart hale getirebilecek projeleri olduğunu bunların aday olduğu günden itibaren teker teker açıklayacağını söyledi. Bafra nın hem tarım hem sanayi hem de turizm kenti olduğuna değinen Recep Ayfer böyle bir ilçede yaşadığımız için ne kadar şanlı olduğumuzu bu şansı değerlendirmek için Bafra Halkının desteği, tüm Sivil Toplum Kuruluşları ve Bafra ya artı değer kazandıracak tüm fikir sahiplerinin değerli  düşünceleriyle  ayakları yere basan sağlam projelere dönüştürmek öncelikli amaçlarımız arasındadır dedi.