Samsun'da bazı belediye başkanlarının ABD'nin doğu eyaletlerinden olan Pensilvanya'ya düzenlenen gezilere katıldıkları ve bu gezilerde ise FETÖ lideri Fetullah Gülen'i de ziyaret ettikleri iddia edildi.

Samsun'da bazı belediye başkanlarının ABD'ye düzenlenen gezilerde Pensilvanya'ya giderek FETÖ lideri Fethullah Gülen'i de ziyaret ettikleri iddia edildi.

Samsun'da bazı belediye başkanlarının FETÖ lideri Fethullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'ya düzenlenen gezilere katıldıkları gündeme geldi.

Bugün FETÖ soruşturmaları kapsamında Kanun Hükmünde Kararnameler ile kapatılan bazı dernek ve sivil toplum örgütleri tarafından düzenlenen gezilere geçmişte sık sık katılan bazı belediye başkanlarının Pensilvanya'da çekindikleri hatıra fotoğrafı ortaya çıktı.

Samsun'da dönemin İlkadım İlçe Belediyesi Başkanı Necaattin Demirtaş ile Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'in yer aldığı fotoğrafın Pensilvanya'ya düzenlenen bir gezi sırasında çekildiği iddia edildi. Belediye başkanlarının geçmiş yıllarda gerçekleşen söz konusu Pensilvanya gezisinde ise FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'i de ziyaret ettikleri öne sürülüyor.