AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Yeşilyurt Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt'u, Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Yeşilyurt'u ve Yıldırım Holding Sahiplerinden Mehmet Yıldırım'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ağırladı. 
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Milletvekili Köktaş, işadamlarına 15 Temmuz gecesi hainlerin darbe girişiminde tahribat gören meclisin bölümlerini gezdirdi. 

Gazi Meclisi çatısı altında 14 yıldır AK Parti Grubu'nun, Türkiye'ye aşkla, birlik ve beraberlik içinde hizmet ettiğini ve etmeye devam edeceğini belirten Milletvekili Köktaş, "AK Parti Türkiye'nin, 79 milyonun partisidir. Milletimize olan aşkımızla birlikte yaptığımız hizmetlerden, ülkemizin ayağa kalkmasından, sıkıntılarından arınarak adımlar atmaya başlamasından, hedeflerine doğru  ilerlemesinden rahatsız olanlar, farklı farklı oyunlar ve senaryolarla ülkemizin önünü kesmeye çalıştılar. 
Son olarak 15 Temmuz gecesi Türk siyasi tarihi için önemli bir dönüm noktası olmuştur. 15 Temmuz da FETÖ'nün dehşet saçan darbe girişimine hep birlikte şahit olduk. O karanlık gecede hainler, Meclisimizi ve daha bir çok kritik yeri bombaladılar, ateş ettiler. Kardeşliğimize kurşun sıktılar. Asker kıyafeti içerisindeki teröristler vatandaşımızı kalleşçe katlettiler, yaraladılar
Fakat 15 Temmuz gecesi, onların hesabının üzerinde bir hesap olduğunu hesap edemediler. 
15 Temmuz da milletimiz, onların seçtiği hükümetin ne kadar beraber olduğunu, ne kadar kenetlendiğini bir kez daha dünyaya gösterdi. 
81 il de olduğu gibi Samsunumuzda da iş adamlarımız 15 Temmuz’da bütün vatandaşlarımızın yaptığı gibi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaptı. Bütün imkanlarını seferber ederek istikrar için, demokrasi için, bayrak için, birlik için, kardeşlik için meydanlara indi. Darbecilere, darbe vurarak ortadan kaldıran aziz milletimize ne kadar teşekkür etsek, ne kadar iftihar etsek, övünsek azdır.
Bu düşünceler içinde bir kez daha 15 Temmuz demokrasi şehitlerimizi ve terör örgütlerine karşı hayatını ortaya koyan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum." dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt, Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Yeşilyurt ve Yıldırım Holding sahiplerinden Mehmet Yıldırım'da AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a çalışmalarında başarılar diledi.