Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, Samsun'da bir lise olduğu belirtilen okulda, birbirleri ile şakalaşan öğrencileri, iddiaya göre odaya giren bir öğretmen tepki göstererek, tekme tokat dövdü.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde de bir lisede, kendisine küfür ettiği iddia edilen bayan öğretmenin, tahtaya çıkartarak diz çöktürdüğü öğrenciyi dövme görüntüleri ortaya çıkmıştı.

SAMSUN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan şakalaşan öğrencilerin, öğretmen tarafından dövüldükleri haberine ait görüntülerin Samsun Kent Haber'de yayınlanması sonrası Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Samsun Kent Haber Genel Yayın Yönetmeni Haydar Öztürk'e bilgi veren Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, yaşanan olayın İmam Hatip Erkek Lisesinde meydana geldiğini ve olayın 10 gün öncesi yaşandığını söyledi.

Görüntülerde yer alan öğretmen ile görüşüldüğünü de aktaran yetkililer, şu açıklamayı yaptı.

"Öğretmen bağırışma sesleri üzerine öğrencilerin bulunduğu odaya girmiş. Yerde yorgan içinde bir öğrenciyi görünce, bu öğrenciye kötü birşey yaptıklarını düşünerek panik halinde böyle bir tepki göstermiş. Görüntülerde yer alan öğretmenimiz normalde çok sessiz ve sakin biridir. Olay nedeniyle üzgünüz. Konuyla ilgili gerekli çalışma başlatılmıştır"

İşte Samsun Namık Kemal Anadolu Lisesinde çekildiği iddia edilen o görüntüler..