AK Parti Samsun teşkilatının 23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde İstanbul'daki yoğun programı sürüyor. Bu kapsamda İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu Esenyurt İlçesinde program düzenleyerek tüm Samsunluları biraraya getirdi.

YILDIRIM, KATILDI

Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Part İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı,Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Cumhur İttifakı İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, STK temsilcileri, parti teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Sevgi seliyle karşılan Binali Yıldırım, Samsunlulardan destek sözü alırken, çocuklarla da yakından ilgilendi.

MEMLEKET SEVDALISI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Samsun’lular olarak, üstlendiği her görevin hakkını veren, işinin erbabı, memleket sevdalısı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız sayın Binali Yıldırım’ı Esenyurt’ta, İSDEF’in ev sahipliğinde büyük bir coşkuyla ağırladık” ifadelerine yer verdi.

ANLATILMAZ

Cunhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ise paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Samsunlu hemşehrilerimle buluştuk. Bu çoşkuyu anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. 23 Haziran’da İstanbul’u işte bu sevgiyle kuşatacağız.”

Dilber BAHADIR