Pazartesi sabahı AK Parti Genel merkezinde görevli 2 isim tebdili kıyafet giyerek normal vatandaş gibi  Bafra sokaklarında gezdi.

NABIZ YOKLAMASI YAPILIYOR

Tebdili kıyafetle halkın arasında normal vatandaş gibi  gezen görevlilerin Bafra’nın çarşı pazarının nabzını tuttukları öğrenildi.

Ak Parti Genel Merkezinden gelen görevlilerle yaptığımız sohbette  bu uygulamanın şu anda tüm Türkiye de uygulandığını ve Bafra’ya gelmeden önce de  4 Gündür  Samsun’da olduklarını söylediler.

AYNI SORULAR SORULUYOR.

Bafra Belediye Başkanı kimi görmek isterseniz türünde bir kamuoyu nabzını  tuttuklarını Salı günü de (Dün)  Bafra’da iki akil adamla görüştüklerini, Kasım ayı’nın  için’de   Bafra’ya ve Samsun’a bir ziyaret daha yapacaklarını ifade ettiler

Genel merkez görevlisi,Önümüzdeki aydan itibaren aday yoklamaları başlatılacak. Mevcut belediye başkanlarıyla ilgili olarak yerel yönetimler başkanlığının belirli periyotlarla yaptığı değerlendirmeler ve hazırladığı dosyalar büyük önem taşıyor. Belediye başkanlarının vaatlerini gerçekleştirme oranından bütçesini nasıl kullandığına kadar birçok başlıktan oluşan inceleme cetveli, yeniden aday gösterilmeleriyle ilgili görüş oluşturacak. Partide, 100’ün üzerinde üç dönemlik belediye başkanı bulunuyor.

Samsun’da da üç döneme takılan Belediye başkanları var Bunlar milletvekillerinde olduğu gibi, başarılı bulunursa genel başkan onayıyla yola devam edecek dedi.

Görünen o ki Bafra’nın Adayı  görevlilerin genel merkeze sunacağı raporda saklı.