Samsun`un Bafra İlçesi`nde Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan KırcalıBafra Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. İncelemelere Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı`nın yanı sıra Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, (SASKİ) Genel MüdürlüğüKanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt, Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Kılınç katıldı.

Bafra Devlet Hastanesi binasında bulunan Kanalizasyon problemini çözmek için bir araya gelen ekip konu ile ilgili bilgi edindi. İncelemelerde konuşan Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, “ Sağ olsun SASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt bey ne zaman bir konu söylesek hemen yapmayı ve çözmeyi istiyor. Fen Lisesi`nde oluşan problemi yarına bırakmadan aynı gün içerisinde çözüme kavuşturdu. Burası bizim için çok önemli. Bölge Hastanesi konumunda olan hastanemizin her sorunu bizim için çok önemli. Bir an önce çalışmalarımızı başlatarak bu sorunun da çözüme kavuşturma taraftarıyız” dedi.

SASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt, ise “ Değerli Milletvekilimiz Orhan Kırcalı, en ufak bir sorunda dahi bizleri arayarak bilgilendiriyor. Ve bizde bir an önce çözüme kavuşturmak istiyoruz. Esençay Köyümüzde bir sorun vardı. Bu sorunumuzu da Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bey ile çözeceğiz” dedi.