Bafra ilçesi Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş, daire amirleri, kurum müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantı YEDAŞ Şube Müdürü Yasin Ceylan`ın bilgilendirme konuşmasıyla başladı.

BAŞKAN HAMİT KILIÇ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “ Belediye olarak vatandaşlarımız bizi YEDAŞ konusunda SASKİ konusunda arıyor şikâyetlerini dile getiriyor. Bizim işimiz olmasa bile bizde yönlendirmeler yaparak vatandaşlarımızın şikâyetlerine çözüm bulmaya çalışıyoruz. Tabi ki YEDAŞ hizmet yapıyordur. Fakat biz Belediye olarak bir sokak kaldırımları yapıyoruz. Yolu yapıyoruz. Her şey çok güzel çocuk parkını da yapıyoruz. Ama orada yanmayan bir sokak lambası oradaki her güzel şeye gölge düşürüyor. Vatandaş bizi arayıp başkanım bir aydır sokak lambası yanmıyor dediklerinde inanın cevap veremiyoruz.

PERSONEL SIKINTISI VAR

 YEDAŞ`tan ricamız acil olan arızalarda konulara hızlı çözümler bulunsun. Zannediyorum eleman sıkıntısı da var. Bu artık ya merkezden eleman arttırmakla ya da İŞKUR vasıtasıyla çözülmesi gerekiyor” dedi.

Toplantı konuşmaların ardından muhtarların mahalleleri ile ilgili sorunları dile getirmesi ile devam etti.