Kırcalı, doğalgaz’ın  Alaçam’da ve Yakakent’te  önemli bir yeri olduğunu işaret ederek “İlçelerimizin doğalgaza kavuşması Alaçamlı ve Yakakentli hemşehrilerimize verdiğimiz en önemli söz ve projelerimizden biriydi. 2020 yılının ilk yarısında doğalgaz çalışmalarınına Allah’ın izniyle başladık.

BAKAN ALBAYRAK, ÇOK DUYARLI VE OLUMLU YAKLAŞTI

Kırcalı, Alaçam ve Yakakent  için hazırlamış olduğumuz doğalgaz çalışmalarını  içeren dosyayı  dönemin Enerji bakanı Berat Albayrak’a sunmuştuk.Bakan Albayrak, Çok duyarlı ve olumlu yaklaştılar.

Uzun süren uğraşlarımız ve takibimiz  sonucunda Alaçam ve Yakakent’te doğalgaz çalışmalarına başlandı. Kısa bir süre içinde iki ilçemizde doğalgazına kavuşacak

KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER

Bu vesileyle başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a , Sayın Bakanımız Berat Albayrak’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan,a Ayrıca Alaçam önceki dönem belediye başkanımız Hadi Uyar , mevcut başkanımız İlyas Acar ve Yakakent Belediye başkanımız Hüseyin Kıyma’ya  Akmercan Delta Doğalgaz’a çok değerli katkıları ve hizmetleri için teşekkür ediyorum.

17 İLÇEMİZİN PROBLEMLERİNİ BİLİYORUZ

Samsun'un problemlerini bildiklerini belirten Milletvekili Kırcalı, "Problemlere çözüm üretiyoruz. Bakanımız, milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımız ile milletimize hizmet etmek için seferberlik halindeyiz" dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı açıklamalarına şu şekilde devam etti:” Başarının anahtarı, hizmetin yolu birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Samsun Milletvekilleri olarak genel başkan yardımcımız Çiğdem Karaaslan başta olmak üzere bir ve beraberiz. Her konuda istişare içindeyiz. Samsun ve 17. ilçemiz için çalışıyoruz. Dedi