AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı,AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Alpaslan mahallesi, Bahçeler mahallesi, Kuşçular mahallesi ve Barış mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyip vatandaşlarla sohbet ettiler…

AK Parti’nin, kurulduğu günden bu yana vatandaşların talep ve beklentilerine her zaman hızlı çözümler üreterek her seçimden biraz daha güçlü çıktığını hatırlatan AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, ziyaretleri hakkında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Biz bugüne kadar yaptığımız ya da projelendirdiğimiz her hizmeti vatandaşlarımızın beklentilerini göz önünde bulundurarak gerçekleştirdik. Tabi bunu gerçekleştirebilmek için her zaman sahada ve vatandaşlarımızla iç içe olma mecburiyetimiz var. Bizim sık sık yaptığımız bu ziyaretlerin temelinde bu anlayış var. Biz güçlü Türkiye hedefine vatandaşlarımızla birlikte el ele kol kola yürüyoruz. Bizi biz eden, diğer anlayışlardan farklı kılan şeyde budur. İlçe Başkanımız ve Belediye Başkanımızla beraberlik ruhu ile çalışıyoruz dedi.

İlçe Başkanı Semiz Yaptığı Açıklamada;

Esnaflarımız ve vatandaşlarımızla hasbihal ettik, sorunları ve talepleri noktasında istişarelerde bulunduk. Hemşehrilerimizin hükümetimizin icraatlarından duyduğu memnuniyet bizleri bir kez daha gururlandırdı. Başta pandemi olmak üzere bizim dışımızdaki gelişmeler sebebiyle yaşanan sıkıntıları da el birliği ile aşacağız. Biz onlar için yine elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bugüne kadar desteklerimizle sıkıntı yaşayan esnaflarımızın yanında durduk, durmaya da devam edeceğiz.” Başkan Semiz,Esnaflarımız ve hemşehrilerimiz mutluysa biz de her daim mutluyuz. Bu nedenle ziyaretlerimiz ve görüşmelerimiz aynı hızda devam edecektir” diye konuştu.

Bafra Belediye Başkanı Kılıç;

Ziyaretlerinde, esnafların sadece ekonominin ve ticaretin değil toplumun da en temel direklerinden biri olduğuna vurgu yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ise bu sebeple her yönden çok faydalı olduğunu düşündükleri bu tip ziyaretleri sıklıkla gerçekleştirdiklerini söyledi. Esnaflar ve vatandaşlarla yaptıkları istişarelerin hizmet stratejilerini belirlemede büyük rol oynadığına da işaret eden Başkan Hamit Kılıç, “Biz hizmet anlayışımız gereği, vatandaşlarla görüşmelerimizi belirli bir zaman dilimine sığdırmıyoruz. Haftanın yedi günü, günün 24 saati vatandaşlarımızla iç içeyiz. Bu ziyaretlerimizle de başta esnaflarımız olmak üzere her kesimden vatandaşlarımızla istişarelerde bulunma fırsatı yakalıyoruz. Bugüne değin bu ziyaretler, hizmet kalitemizin ve vatandaş memnuniyetinin artmasına maksimum fayda sağladı. Vatandaşlarımız, hem sorunlarını kolaylıkla anlatıp aktarabildikleri ve hızlı çözümler alabildikleri için bu ziyaretlerimizden çok mutlular.Dedi. 

    

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı’ya , AK Parti İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Koordinatörü Kazım Furkan Kayaoğlu ve  İlçe teşkilat üyeleri eşlik etti.