Yardım alan çocuklarımızın  fotoğraflarını paylaşan Bafra Kızılay, çocuklarımızı adeta reklam aracı gibi kullanıyor. Sosyal medyadan çocuklarımızın yüzlerini paylaşan Kızılay’a vatandaşlar böyle seslendi ‘’böyle yardım yapılmaz’’

VATANDAŞ CAN DERDİNDE, KIZILAY REKLAM

Koronavirüs ile mücadele sürecinde insanlar can derdine düşmüşken, Bafra Kızılay yine bir gafa imza attı. Her cümlesinde ‘veren el alan elin görmemeli’ diyen Kızılay çocuklarımızı rencide edici bu dağıtım yöntemine dur dememesi ise şaşkınlık oluşturuyor.

KIZILAY BAŞKAN YARDIMCISI YARDIM DAĞITIRKEN POZ VERDİ

Öte yandan yardım dağıtımını yapan Bafra Kızılay Şube Müdür Yardımcısı Erhan Korkmaz,çocukları yanına alarak yardım paketi ile birlikte objektiflere poz verdi. Fotoğraflar, sosyal medyada da büyük tepki topladı. Eleştirilere aldırmayan Kızılay yetkilileri virüs arası reklam yapmaya davam ediyor.

SİZİN ÇOCUĞUNUZ OLSA

Vatandaşlarda Kızılay  yetkililerine şu soruyu soruyor; sizin akrabanız olsa böyle rencide edilmesine müsaade edermisiniz?Bu yardım alan çocukların okuldaki diğer arkadaşlarına karşı psikolojisi’nin nasıl olacağını hiç mi merak etmiyorsunuz diye tepki verdiler.

YÜZLERİNİ BİZ KAPATTIK

Bafra Kızılay Başkan Yardımcısı Erhan Korkmaz, instagram hesabından  çocuklarımıza yapılan kıyafet yardımını çocuklarımızın yüzlerini  kapatmadan paylaştı.Biz gazeteciler olarak yardımın gizli yapılmasından yanayız o yüzden çocuklarımızın yüzlerini kapattık.