İlçe belediyelerini ve teşkilatlarını ziyaret eden Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, oda, sanayi kuruluşları temsilcileri ve esnafla bir araya geldi. Belediye ve teşkilat buluşmalarında parti çalışmaları, yerel yönetim hizmetleri, projeler, halka en iyi hizmet noktasında istişarelerde bulunuldu. Esnaf ve Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nde üretime katkı sağlayan firmaları da gezen Yılmaz, üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı, önerileri dinledi.

Programlarda açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, pandemi sürecinde dünyanın sıkıntılı bir süreç geçirdiğini, hayatı, ülkeleri olumsuz etkilediğini söyledi.

DAHA GÜZEL GÜNLER İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

"Zor günleri alınan önlemlerle hep birlikte aşacağız" diyen Yılmaz, "Bir çok vatandaşımız pandemide hayatını kaybetti, zorlu tedavi süreçleri geçirdi. Ailelerimizin üzüntülerini, acılarını paylaşıyoruz. Sağlık sorunlarının yanında ülkeler, insanlar ekonomik olarak sıkıntılar yaşadı. Hamd olsun, Türkiye Cumhuriyeti Devleti her bir vatandaşımızın, esnafımızın, çiftçimizin, sanayicimizin yanında oldu. Salgının başladığı günden bu yana 661 milyar liralık kaynak aktarıldı. Sıkıntılar yok mu, elbette var ama hepsini el ele, gönül gönüle vererek geride bırakacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde daha güzel günler için mücadele edeceğiz." dedi.

Yılmaz, büyük mücadele döneminde pandeminin etkisini azaltarak ekonomi, istihdam ve üretim noktasında sağlam adımlarla ilerlemeye devam edileceğinin de altını çizdi.

HALKIMIZA EN İYİ HİZMET TEK HEDEF

Yerel yönetimlerin her zaman halkın yanında olduğunu ifade eden Yılmaz, "AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak büyük bir koordinasyon içerisinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Belediyelerimizin yaptığı çalışmalar, destekler, projelerle halkımıza en iyi hizmet noktasında bir eksik bırakmak istemiyoruz. Özellikle gönül belediyeciliğinin altını çizmek istiyorum. Halkımızla gönül köprülerinin sağlam bir şekilde kurulması, şehirlerimizin, ilçelerimizin, beldelerimizin en iyi hizmeti almasının üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Tüm belediye başkanlarımızın gösterdiği hassasiyet ve başarı halkımızın takdiriyle onurlandırılacaktır."

Parti teşkilatlarının özverili çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini vurgulayan Yılmaz, istişare ve ortak akıl ile tüm hassasiyetleri gözeterek çalışmaların artarak devam edeceğini kaydetti. İlçe gezilerinde 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanı Mahmut İşbilir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Üstüntaş, Özlem Maraş, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve teşkilat üyeleri yer aldı.