AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 23 Haziran'da gerçekleşecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım'a destek çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  Samsunlu hemşehrilere yönelik seçim çalışmalarına katıldı.  Seçim irtibat merkezlerini ziyaret eden Yılmaz, daha sonra Sarıyer ilçesi Ayazağa Mahallesi'nde bulunan Samsun İli-İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde hemşehrilerle buluştu. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak'ın da katıldığı programda,  23 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım'a destek istendi.

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Vezirköprü  AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt'un da  eşlik ettiği programlarda ise Sultangazi Samsunlular Derneği, Pendik Vezirköprü Esenköylüler Derneği ve Vezirköprü Çekalan Köyü ve Çevre Köyleri Dayanışma Derneği ile Ümraniye Vezirköprülüler Derneği ziyaret edilerek toplantılar gerçekleştirildi.

'GÖNLÜNÜ YÜREĞİNİ ORTAYA KOYDU'

Binali Yıldırım'ın İstanbul için çok büyük hedefleri olduğunu, İstanbul halkına en iyi hizmeti vermek için yola çıktığını belirten Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsunlu hemşerilerinden destek istedi.

Türkiye'ye bir çok kademede hizmetleri olan ve kendini kanıtlamış bir adayın İstanbul'un yerel yönetime talip olduğunu ifade eden Yılmaz, "Projeleri, düzgün kişiliği, dürüstlüğü, hizmet aşkı, vatan sevgisi ön planda olan, yılları halka hizmetle geçmiş Sayın Binali Yıldırım, ülkemizin gözbebeği mega kent İstanbul için gönlünü, yüreğini ortaya koydu. Bu süreçte herkesin kendisine güvenmesini, inanmasını ve destek vermesini istiyoruz. Samsunlu hemşehrilerimizin büyük desteğini görmek ise bizleri çok mutlu ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda halkı en iyi temsil edecek, en iyi hizmeti verecek, o büyük yükü sorumluluğu tecrübesiyle taşıyabilecek isim Sayın Binali Yıldırım'dır. " diye konuştu.