İlçe gezilerine devam eden AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Terme ilçesinde çeşitli ziyaretler yaptı. AK Parti ilçe binasında teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Yılmaz, İlçe başkanı Mümin Osman Ertan'dan parti çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra, Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı makamında ziyaret eden Yılmaz, istişarelerde bulundu.

Esnaf ve halk buluşmalarında vatandaşlarla hasbihal eden Yılmaz, "Gücümüz birbirimize olan sevgimiz, güvenimiz, gönül bağlarımız." dedi.

Terme'nin hem merkezi hükümet, hem de yerel yönetimlerin yürüttüğü çalışmalarla geleceğe emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Yılmaz, "Kentimizin her bir noktasında topyekun koordineli bir çalışma ağı oluşmuş durumda. Samsun hepimizin, her zaman ortak faydalar etrafında toplanmamız gerekmektedir. Tek düşüncemiz kentimize her alanda nasıl katma değer katabiliriz olmalı. Samsun bölgemizin,  ülkemizin öne çıkan illeri arasında. Geleceğe dönük kazanlar sağlanması, özellikle kazanımların korunması gereklidir. Bunun için mücadele ediyor, ülkemizin büyük hedefleri doğrultusunda hareket ediyoruz." diye konuştu.

Yılmaz, gezisinde muhtarlar ve Kur'an Kursu öğrencileriyle de bir araya geldi.