İYİ Parti Bafra ilçe Başkanı Mali Müşavir açıklamasında” 27 Ocak Cumartesi günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in il başkanlığı binasının açılışı için Samsun’a geleceğini söyleyerek Bafralı hemşerilerine davet yaptı”

İYİ Parti Bafra ilçe Başkanı Mali Müşavir Zafer Bektaş yaptığı açıklamada şunları söyledi:” Ülkemizin umudu İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener 27 Ocak Cumartesi günü Samsun il başkanlığımızın açılışı için Samsun’umuza gelecektir. Genel Başkanımızı karşılamak için Mağazalar 2.okakta (Yün Pazarı arastası) 2. Noter karşısında ki ilçe binamız önünden saat 10.30’dan itibaren ücretsiz olarak araçlar kaldırılacaktır. Genel Başkanımız saat 13.00’de pet line/üstün avize karşısında karşılanacak ve saat 14.00’de il başkanlığımızın açılışını yapacaktır. Genel Başkanımız saat 15.00’den itibaren ise Çiftlik caddemizde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecektir.” Dedi.

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş açıklamalarını şöyle tamamladı: “Tüm vatandaşlarımızı açılışımıza davet ediyoruz. Sayın Genel Başkanımızı en iyi şekilde misafir edip, İl Başkanlığımızın açılışını gerçekleştireceğimize inancım tamdır. Saat 10.30’dan itibaren Bafra ilçe Başkanlığımız önünden ücretsiz araçlarımız kaldırılacaktır. Bu anlamlı günde parti mensuplarımız ve değerli hemşerilerimizle bir ve beraber olmaktan mutluluk duyacağız.” Dedi.