32 yaşındaki Hayrettin Akgül ilk futbol hayatına Ladikspor'da başlayıp sırasıyla İlkadım Belediyespor, Yalı Kavak Belediyespor,Çarşambaspor,Anagold 24 Erzincanspor,Nevşehir Belediyespor, Erzincanspor, Cizrespor, Suluova Gençlerbirliği, Turhalspor ve geçen sezon Kilis Belediyespor'un kalesini başarıyla koruyan file bekçisi bu yıl 1930 Bafraspor'un kalesini koruyacak.

75 KARŞILAŞMADA OYNADI

1930 Bafraspor'a transfer olan başarılı file bekçisi Hayrettin Akgül 3 ligde 11 karşılaşma,Türkiye Kupasında 1 maç ve Bal liginde toplam 75 karşılaşma da oynadı.

1930 Bafraspor' a imza atan başarılı file bekçisi Hayrettin Akgül,buraya takım arkadaşlarıma Şampiyonluk yolunda katkı sağlamak için geldim.

Lig tecrübemle inşallah bunu 1930 Bafraspor forması altında başaracağız. Buraya gelmekten ve burada olmaktan çok mutluyum dedi.

1930 Bafraspor Kulüp Başkan Yardımcısı Kemal Karamanel şu ana kadar dış transfer 11 yetenekli ve tecrübeli futbolcu kardeşimizi 1930 Bafraspor ailesine kazandırdık. Takımımıza nokta transfer olarak 2 - 3 sürpriz futbolcularla görüşme halindeyiz. Eğer bir pürüz çıkmazsa onları da 1930 Bafraspor futbol takımına kazandıracağız. Aksi halde pürüz çıkarsa B planı geçeceğiz dedi.