AK Parti İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz, yol arkadaşları ile birlikte nezaket ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. AK Partinin bugünkü konumuna gelmesi için gerekli çaba ve gayreti gösteren eski üyelerine de vefa ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz,yaptığı açıklamada şöyle dedi: Adalet ve Kalkınma Partisi 21 yılda omuz omuza siyaset yapmış çok kıymetli kadrolar yetiştirmiştir. Biz, siyaset yaparken ülkesine hizmet eden insanları bir değer olarak görüyor ve ifa ettiği görevi kutsal biliyoruz.

Gecesini gündüzüne katarak her kademede çalışan emek veren partililerimizi önemsiyor, halkımızın bize gösterdiği teveccüh ve başarımızın altında onların imzası olduğunu biliyoruz. Her kademede görev yapan çalışma arkadaşlarımızın başarısını takım çalışmasına borçlu olduklarının da altını çizmek istiyoruz. Dolayısı ile bu ekipleri yönlendiren, hareket ettiren, lokomotif görevi gören takım kaptanlarımız, başkanlarımıza ayrıca teşekkürü borç biliyoruz.

Başkan Semiz son olarak,21.yılımızda siyaset yaparak ülkesine hizmet eden, gece gündüz çalışan teşkilatlarımızın, geçmişte görev alan kıymetli yöneticilerimizin, bu harekete gönül veren yol arkadaşlarımızın emeklerine teşekkür ederek ahirete intikal edenlere de rahmet diliyoruz. Daha uzun yıllar ülkemize, halkımıza hizmet edebilmek temennisi ile dedi. Önceki dönemlerde partide görev yapan üyeler ise nazik jestleri nedeniyle AK Parti yönetimine teşekkür ettiler. AK Parti İlçe yönetimi daha sonra esnafları gezerek programlarını bitirdiler.