Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bafra Aday Eğitim Okulları'nda büyük coşkuyla kutlandı. Çocukların anne ve babalarını yanlarında hissetmesi amaçlanan programda, veliler de çeşitli etkinliklere katılarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklarla birlikte kutladı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Bafra'da daima ilkelerine bağlı kalıp eğitim ve öğretim alanında yeni bir soluk olmayı, bilim, teknoloji, sanat ve spor alanlarında Türki’ye başarılara sahip ve yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Bafra Aday Eğitim Okulları tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği büyük beğeni topladı.

Oyunları ve dansları büyük bir coşku içerisinde takip eden öğretmenler, veliler ve öğrenciler bu anları cep telefonlarına kayıt aldı.

KARNAVAL HAVASINDA
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tüm öğrenci ve velilerle karnaval havasında kutladıklarını ifade eden Bafra Aday Eğitim Okulları Kurucularından Yüksel Kaygısız, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının bu yıl 99'uncu yılı. Bunu bir karnaval havasında tüm öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla kutlamayı önemsedik. Bu yüzden ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizle bir program hazırladık. Katılım bizleri ayrıca memnun etti. Çok güzel bir coşku havasında programımızı gerçekleştirmiş olduk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; tüm milletimize, çocuklarımıza kutlu olsun. Nice coşkulu 23 Nisanlar diliyorum" dedi.