Bu amaçla; Müdürlüğünü Sefer Uslu ve yardımcılığını ise Asım Tamer Çöller' in yaptığı, Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulu da gerekli tedbirleri alarak öğrencieriyle uzaktan eğitime devam ediyor.

Okulun web sayfasından yapılan konuyla ilgili açıklamalar şöyle :

Öğrencilerimiz öğretmenlerinin EBA ve WhatsApp üzerinden verdikleri günlük çalışmaları evlerinde yapıyor.

Okulumuz öğrencileri, 1. sınıftan 4. sınıfa kadar " Uzaktan Eğitim " yayınlarını takip ediyor."

EBA NEDİR ? UZAKTAN EĞİTİM NEDİR ?

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; EBA  hakkında EBA TV Canlı sınıf oluşturma nedir? EBA Canlı ders sınıf uygulaması nasıl olacak? gibi konularla ilgili olarak,MEB Personel sitesinde şu açıklamalarda bulundu :

" "Uzaktan eğitimle birlikte milyonlarca öğrencimizin aynı anda kullanım talebiyle oluşan yoğunluktan dolayı yaşanan problemleri hızla çözüme kavuşturmak için EBA Kontrol Merkezini kurduk. Kontrol Merkezimizde, sistemlerimiz 7 gün 24 saat kesintisiz şekilde teknik ekiplerimiz tarafından takip ediliyor ve genel ölçekteki sorunlara anlık olarak müdahale ediliyor. Ekranlarda anlık kullanıcı sayıları, o anda sistemde olan öğrenci, öğretmen ve veli sayısı, dakika dakika kullanıcı yoğunluğu, sistem dışında giriş için bekleyen kullanıcı sayısı, EBA Akademik Destek'i kullanan öğrenci sayısı, uygulamaların performans göstergeleri gibi EBA istatistikleri anlık olarak takip ediliyor. "

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun