HER FIRSATTA DEMOKRASİDEN BAHSEDENLER
TERÖRE KÖLE OLMUŞLAR


Ahmet TÜrk Mardin Belediye Reisliğinden el çektirildi ve tutuklandı. Bu ana kadar geçen süreçte pkk teröristlerinin nasıl bu belediye başkanlarını esir aldıklarını ve her istediklerini yaptırdıklarını bizzat içişleri bakanı Sayın Süleyman Soylu aktarıyor.

"O iyi dediğiniz Ahmet Türk. Orada bir kaymakam şehit oldu. 'Ben burada devletime hizmet edeceğim, onlara zeytin fabrikası kuracağım.' diyen o evlat orada şehit oldu. Nerelerden antrenörler getirip, takım kurup, çocuklara forma giydirip, 'Siz terör değil, şiddet değil, sporun sevgisiyle büyüyeceksiniz.' diyen evlat orada şehit oldu.

O, 'iyi' dedikleri adam, 18 yaşındaki bir PKK sorumlusunun emrinde olan adam, bir tek söz söyledi mi? Başın sağ olsun dedi mi? Güya büyükşehir belediye başkanı olacaksınız. Yıllarca o maskenizle milleti aldatmaya çalıştınız. Bu iş düzelecek şimdi. Bütün teröristleri yok edeceğiz. Bugün en rahat olan Ahmet Türk'tür.

ZAVALLI KÖLE AHMET

O da zavallı, ne yapsın? 18 yaşındaki biri geliyor. Cebinden sigara çıkarıyor, ağzına koyuyor. O terörist bozuntusu, 'Ahmet Efendi yak diyor çakmağımı', sonra 'Talimatlarımız şunlardır.' deyip gidiyor. Yazıklar olsun. Sonra da 'büyükşehir belediye başkanı' diye orada oturacaksın, öyle mi? Bu ülkede demokrasiden söz etmek en son onların hakkıdır. Bu ülkede köyleri tehdit etmediler mi? Van'da kan akan musluklarla milletimizi ürkütmediler mi?

AVRUPA DEVLETLERİ PKKNIN UYUŞTURUCU TİCARETİNE GÖZ YUMUYOR

'Belediyelere neden el koyuyorsunuz?' diyorlar. Hendekleri ben mi kazdım? Bu milletin beraberliğine ben mi kurşun sıktım? Orada teröristlere cephaneleri ben mi gönderdim? 1,5 milyar dolar uyuşturucudan para kazanacaklar. Avrupa'daki büyük devletlerin hiçbirinin haberi olmadan uyuşturucu ticareti yapma şansına sahip mi?"diye söyledi.

brthaber.com
T.M.