Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Derebahçe Mahallemizde hayat bulan değişim İlkadım’ın 5 yıllık gelişimine örnek oluyor” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala vatandaşlarla buluşarak yaptığı ve yapacağı projeleri anlatan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’ın da katıldığı buluşmada Derebahçe Mahallesi sakileri ve İlkadımlılarla bir araya geldi. Sabahın erken saatlerinde olmasına rağmen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören buluşmaya AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman, 2 Nolu Yolu İş Sendikası Başkanı İbrahim Uzun, İlkadım Belediyesi Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları, AK Parti Derebahçe Mahallesi Başkanı Sinan Güntürk ve İlkadımlı vatandaşlar katıldı.

CUMHUR İTTİFAKI İLE DAHA GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLACAK

Yoğun bir tempo ile seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Derebahçe Mahallemizde kıymetli kardeşimiz Kazım Öksüzoğlu tarafından gerçekleştirilen bu güzel buluşmada sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Göstermiş olduğunuz bu ilgi Cumhur İttifakı’nın İlkadım’ın her noktasında karşılık bulduğunun bir göstergesidir. Cumhur İttifakı’nın adayı olarak sizlerin karşısında olmaktan gurur duyuyorum. İlkadım’da 5 yıllık süre içerisinde birçok dev proje ve hizmeti hayata geçirdik. Bundan sonra da Allah nasip ederse 1 Nisan’dan itibaren hem AK Parti hem de MHP kadrolarımızla güçlü bir meclis kadrosuyla sizlere en iyi hizmetleri getirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

TOK; “YAŞAM ALANLARI OLUŞTURUYORUZ”

Yaptığı ve yapacağı projeleri anlatarak laf değil icraat ürettiklerini dile getiren Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “İlkadım’da eşsiz projeleri hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. İlçemizin her bir köşesine hizmet taşıyarak 5 yılda mega projeler ve dev hizmetleri vatandaşımızla buluşturduk. Sadece Derebahçe Mahallemizde hayat bulan değişim bile İlkadım’ın 5 yıllık gelişimine örnek oluyor. Bu mahallemizde Derebahçe Sosyal Tesislerimizi, Mert Irmağı kenarında 2 buçuk kilometre uzunluğunda Koşu Yolu ve Yaşam Parkurumuzu, Derebahçe Halı Saha ve Spor kompleksimizi ve çocuk parklarımızı sizlerle buluşturduk. Sadece Derebahçe’ye değil İlkadım’a değer katan projeleri hayata geçiriyoruz ve yaptığımız her proje ile sosyal yaşama değer katıyoruz. Derebahçe Sosyal Tesislerimiz sadece bir bina değil, hem modern bir toplantı ve düğün salonu hem de eğitimden spora geniş bir yelpazede hizmet veren bir yaşam alanı. Bunun yanı sıra çevre esnafımıza da katma değer sağlayan bir merkez konumunda. Her mahallemizde buna benzer projelerle İlkadım için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

KÖKTAŞ; “BAŞARISIZLIK BEKLEYENLER SEVİNEMEYECEK”

Cumhur İttifakı’nın başarısının ümmetin sevineceği, Batılı güçlerin üzüleceği bir başarı olduğunun altını çizen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş; “Cumhur İttifakı’nın başarısızlığı söz konusu bile değil ancak ola ki sadece 2 puan bile kaybı olsa, başarısızlıktan asla bahsetmiyorum, 2 puan bile kaybı olsa buna PKK, PYD, İsrail, Amerika ve Avrupa Birliği sevinecek durumda. Ancak üzülürse sadece ümmet üzülecek. Dün bizi HDP ile aynı kefeye koymayın diyenler bugün çıkmışlar onların oyuna talibiz diyebiliyorlar. Onlar desinler, türlü oyunlarını oynamaya kimlerle olduğuna bakmadan sadece koltuk sevdası ile kol kola yürümeye devam etsinler. Biz de diyoruz ki Karadeniz insanından, Samsun’un insanından vatan haini çıkmaz" diye konuştu.