Cumhurbaşkanının "Kapıları Açarız" Restinden sonra Almanya’dan ses geldi.

İki Yüzlü AB nin lider ülkesi Almanya mülteci anlaşmasını savundu.

Avrupa parlamentosu koridorlarında pkk lı ve fetöcü teröristlerle birlikte dolaşan, poz veren AB parlamenterleri için tek kelime etmeyen Almanya, mülteci anlaşmasının iki ülkenin de hayrına olduğunu iddia etti.

İkiyüzlülüğün ve pişkinliğin bu kadarına da pes dedirten açıklamaya göre ;

AB ile yapılan mülteci anlaşmasına ilişkin Almanya'dan yapılan açıklamada "Mülteci anlaşmasına uymak iki tarafında çıkarına" belirtildi.

"Tarafların yönelteceği tehditlerin fayda getirmeyeceğini" ifade eden Demmer, "Zorluklar var. Ama bunların üstesinden gelmemiz gerek" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KADEM'de yaptığı konuşmada  AP'nin dün aldığı kararı değerlendirerek "Dün Türkiye AB'ye girsin mi girmesin mi oyladılar. Neden yaptılar,çünkü Erdoğan doğru açıklamalar yapıyor. Toplanmışlar gelmişler bir araya 400- 500 kişi evet diyor. Ya topunuz dese ne olur. Kapıkule'ye 50 bin mülteci dayandığı zaman feryat ettiniz. 'Türkiye kapıları açarsa ne yaparsınız' dediniz, bana bak, daha ileri giderseniz bu kapılar açılır bunu da bilesiniz. Öyle kuru sıkı tehditlerden ne ben anlarım, ne bu millet anlar!" demişti.

Ayrıca 6 milyar Euro mülteciler için yardım sözü veren Avrupa sadece 170 milyon TL yardım gönderdi. Ama Aynı Avrupa PKKya 30 milyon euro yani 110 milyon tl yardım gönderdi. 


"Mültecilerin barınma, her ülkede eşit şartlarda yaşama hakkı olduğunu söyleyen Avrupalıların ta kendisi ama söz konusu Müslüman mülteciler olunca kendi koydukları kuralları unutuyorlar." dedi.

Teröristleri evinde beslerken bir tane bile mülteciye kapılarını açmadı. 

Bu mu girmek istediğiniz Avrupa birliği, bu mu medeni dünya?

CHP nin de ayarlarını kontrol etmesinde fayda var. Alman vakıflarından beslenen organlarını kesip atmalı bir an önce. Çünkü bu beslenme tipi ciddi şekilde milli ayarlara zarar veriyor.

 

Avrupa Birliği 2016 Türkiye İlerleme Raporu yayımlamıştı. Raporda Türkiye'nin DAEŞ ile mücadelesi ve 3.5 Milyon Mülteciye sağladığı imkanlar övülürken; Türkiye'nin PKK ve FETÖ ile mücadelesi eleştirilmiştir.

Bununla birlikte PKKlı milletvekillerinin gözaltına alınması ve tutuklanması üzerine AB ülkeleri elçileri HDP grubuna ziyarette bulunarak grup masalarına oturmuşlardı. Akıllarınca Türkiye'ye bir mesaj vermişlerdi. Bu arada Almanya, Türkiye'nin bütünlüğüne kast eden örgütlerle işbirliği halinde olan bir gazeteciyi sarayda ağırlamıştı. Aynı şekilde Türkiye'nin taleplerine rağmen Almanya, 4 Binden fazla teröristi iade etmemektedir.


brthaber.com

T.M.