Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu iftar yemeğinde mahalle muhtarları ile buluştu.

Her fırsatta mahalle muhtarları ile bir araya gelen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, düzenlenen iftar yemeğinde muhtarların taleplerini de dinledi.İftar programına mahalle muhtarlarının yanı sıra Ak Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Muhtarlar Derneği Başkanı Necmi Köksal ve Kavak Belediyesi Meclis üyeleri katıldı. İftara katılan misafirleri ile yakından ilgilenen Başkan Sarıcaoğlu, iftarların birlik ve beraberliğe vesile olduğunu söyledi.


Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu; “Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçların, yapmış olduğumuz ibadetlerin kabul olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Ramazan Ayında düzenlediğimiz iftar programımızda mahalle muhtarlarımızla bu mübarek günde bir araya geldik. Kavak Belediyesi olarak muhtarlarımızın isteklerini mümkün olduğu kadar göz önünde bulundurarak mahallelerimize hizmet ediyoruz. Kısa bir süre içerisinde açılışını hep birlikte yapacağımız çok güzel projeler var. Yapmış olduğumuz hizmetlerle Kavak'ın çehresini değiştirdik” dedi.


Tüm mahalle muhtarlarının iftara katılmaları yüzleri güldürürken yemek sonrası Kavak Tirit Evinde bulunan ahşap mescitte akşam namazı kılındı.