Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Tekkeköy’ün çehresini değiştirecek ana cadde yol ve çevre düzenleme projesi çalışmamız ile 50 yıllık hayal gerçek oluyor. Çalışmaların bitmesiyle yıllardır değişmeyen ilçe merkezi yeni bir kimlik kazanacak" dedi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ı havaalanında karşıladıktan sonra Karaaslan ve beraberindeki AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile birlikte Tekkeköy’ün çehresini değiştiren meydan çalışmalarını yerinde inceledi.
YILMAZ: "YATIRIMLARIN EN ÖNEMLİSİ OLDU"
Tekkeköy’ün çehresini değiştirecek ana cadde yol ve çevre düzenleme projesi ile ilçenin 50 yıldır değişmeyen meydanında köklü değişiklikler yapıldığını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Elli yıldır değişmeyen Tekkeköy’ümüzün ana caddesinde köklü değişiklikler yaparak ilçemizin çehresini değiştirecek yatırımların en önemlisinde sona doğru yaklaşıyoruz. Burada adeta gelişmiş il merkezlerini andıran bir çarşı cadde ortaya çıkacak. Halkımız eşleri ve çoluk çocuğu ile bu cadde üzerinde gönül rahatlığı ile gece geç saatlere kadar dolaşabilecekler" diye konuştu.
KARAASLAN: "İLÇEMİZE YARAŞIR OLMUŞ"
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da ana cadde yol ve çevre düzenleme projesi ile ilçenin daha modern bir görünüme kavuştuğunu belirtti. Karaaslan, "Şehirler kentler merkezleri ile anılır anlayışıyla hareket ederek özlenen herkesin gıpta ile bakacağı, geleceğin gelişen, değişen ve büyüyen modern Tekkeköy için olmazsa olmaz ana cadde çalışması ilçemize yaraşır şekilde olmuş" ifadelerini kullandı.