08:28 Politika

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısı eşliğinde yürüdüğü videosu kamuoyunda bir süredir çok konuşuluyordu. MHP'den videonun kime gönderme olduğuna yönelik açıklama geldi.

08:19 Bafra Belediyesi

İlçe genelinde, kilit parke taşı döşeme ve yol çalışmalarını sürdüren Bafra Belediyesi ekipleri, Başkan Hamit Kılıç’ın talimatlarıyla çalışmalarına hız verdi.

3 gün önce Bafra Belediyesi

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

4 gün önce Ekonomi

Temmuz zammıyla birlikte SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarında değişiklikler olacak ve bu değişiklikler emeklilerin gelir durumunu etkileyecek.

4 gün önce Bafra Haber

Bafra Belediyesi 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra yapılan ilk meclis toplantısında yapılan oylamalarda MHP, Muhalif partilerle iş birliği yaptı

4 gün önce İlkadım

Başkan İhsan Kurnaz: “Samsunspor Bu Şehrin En Özel Markası Ve Değeridir”

4 gün önce SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Türkiye Kano Federasyonu rafting sporunun geliştirilmesi için 9 ilde eş zamanlı olarak 15-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ‘Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları’na Samsun Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği yapıyor.

4 gün önce Canik

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Bilim ve teknolojiye yön verecek nesiller yetiştiriyoruz” dedi.

4 gün önce SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi kentte, sinek, haşere ve vektörlerle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Biyolojik ilaçların kullanıldığı çalışmalar 25 bin noktada 20 ekip 72 personel ile sürdürülüyor.

5 gün önce Bafra Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi bugün ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda meclis başkan vekilleri, encümen üyeleri ve komisyon üyeleri seçildi.