Samsun Bölgesi 1.Amatör ligi B- grubunda 19. haftasında Samsun Süper Amatör Ligine yükselmek için mücadelen veren Bafra Kızılırmakspor Samsun Baruthanespor'a Samsun 19 Mayıs Stadyumu Yan Suni Çim Sahasın da konuk oldu.

Orta hakem Emrah Acar'ın düdüğüyle başlayan karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başladı.İlk dakikalar da her iki takım da gol pozisyonu üretmekte zorlandı. İlk yarının son 10.dakikasında Bafra Kızılırmakspor rakip kalede Fahrettin, Oğuzhan ve Coşkun'la yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamayan taraf oldu.İlk yarıda her iki takım da gol bulamayınca soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdiler.

İkinci yarı da oyuna daha istekli ve hızlı başlayan taraf deplasman takımı olan Bafra Kızılırmakspor oldu.Karşılaşmanın 50. dakikasın da gelişen Kızılırmakspor atağında defans oyuncusu Kurşad'ın kafa golüyle karşılaşmada durum 1-0 oldu. Bu golden sonra rahatlayan Kızılırmakspor 60.dakika da rakip takımın sol tarafından ikinci yarıda oyuna giren Özgür Özer'in düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışının başına geçen Fahrettin attığı golle durumu 2-0 getirdi.Bu golden sonra oyun ve skor üstünlüğünü tamamen eline geçiren Kızılırmakspor sağ soldan geliştirmiş olduğu ataklarla Samsun Baruthanespor kalesini ablukaya aldı.Dakikalar 70. gösterirken Kızılırmakspor takım etkili gol ayağı olan Coşkun attığı golle karşılaşmada durumu 3-0 getirdi.Bu golden sonra oyunu royalteye alan Kızılırmakspor ikinci yarıda ender gelişen Samsun Baruthanespor atağın da 78. dakikada Samet'in golüne engel olamayınca karşılaşmada durum 3-1 geldi.Karşılaşmada iyi ve güzel futbolu Kızlırmakspor 85.dakika Coşkun'la bulduğu golle karşılaşmada durumu 4-1 getirdi.Bu golden başka gol olmayınca Kızılırmakspor üç puanı hanesini yazarak puanını 43. yaparak bu haftada averajla liderliğini sürdürmüş oldu.

Samsun Bölgesi 1.Amatör B grubunun 19. haftasında ligde bir maç eksikle averajla ikinci sırada bulunan Bafra Gençlikspor Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim sahasında konuk ettiği Samsun Esentepespor'u 5-3 yenerek puanını 43. getirerek averajla ikinci sıradaki yerini korumuş oldu.

Samsun Bölgesi 1.Amatör Ligi B- grubunda son üç haftaya girilirken Samsun Süper Amatör Ligine çıkmak isteyen Bafra Kızılırmakspor, Bafra Gençlikspor, Alaçamspor ve Samsun 1453 Fatih Reşadiyespor arasında mücadele ligin son haftasına kadar sürecek.

Karşılaşmanın Oynandığı Yer :19 Mayıs Stadyumu Yan Suni Çim Sahası

Hakemler: Emrah Acar xx Kasım Oyarçin xx Sezgin Yıldırım xx

Samsun Baruthanespor :Oğuzhan, Bükremin, Aydın, Burak, İbrahim (c), Samet, Emre, Volkan, Erhan, Volkan Ç, Murat

Tek.Direk: Murat Öztürk

Yedekler: Mikail, Emrah, Emre

Bafra Kızılırmakspor:Burhan (c), Nevzat, Burak, Kurşad, Ramazan, Sefa Ayaz, Kenan, Coşkun, Sefa Şenocak, Oğuzhan, Fahrettin

İdareci : Koray Varol

Yedekler:Cem, Halil, Cemalettin, Özgür, İlker, Recep

GOLLER: 50.Dakika - Kurşad - 60. Dakika Fahrettin( PENALTI),70 ve 83 Dakika Coşkun - Kızılırmakspor

78.Dakika Samet - Samsun Baruthanespor

Sarı Kartlar: Fahrettin, Oğuzhan - Kızılırmakspor - Volkan - Samsun Baruthanespor