Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonun 11. Haftasın da 1930 Bafraspor saat: 14: 00' de başlayan maçta ligde averajla lider olan Hacınabispor'u Bafra Derbisin de Bafra Yenişehir stadyumun da konuk etti.

YER: BAFRA YENİŞEHİR STADYUMU

HAKEMLER: ERDEM MERTOĞLU - SEZGİN ŞAHBAZ - ERAY PINAR

DÖRDÜNCÜ HAKEM: ÜMİT SALKAT

GOLLER:

SARIKARTLAR: Mert Çakır - Yunus - Özcan Hacınabispor

Alperen - Turgut- Tolga 1930 Bafraspor

1930 BAFRASPOR

Furkan - Kadir Can - Cengizhan - Turgut (C), Umut - Kerim - Alperen - Hayati - Kader - Başaran - Erdal

Teknik Direktör: Mahmut Topal

Yedekler: Sefa - Mustaf - Osman - Oktay -Okan - Tolga - Anıl

HACINABİSPOR

Resul - Mert - Emirhan - Tuna - Tuna O. - Ümit - Ferhat - Lokman - Yunus (C) - Soner - Özcan -

Teknik Direktör: Zekeriya Köklükaya

Yedekler: Tayfun - Orhan - Sefa - Miraç - Ahmet - Recep - Hacı

Kapalı ve rüzgârlı bir hava da başlayan bu önemli karşılaşmada 4 klasman hakemlerden Erdem Mertoğlu, Sezgin Şahbaz, Eray Pınar ve dördüncü hakem Ümit Salkat bu önemli Bafra derbisinde görev alırken, her iki ekipte karşılaşmaya tepkinli ve kontrollü başladı.

Rüzgarlı havada oynanan musabaka da her iki takım da atak yapmakta zorlandı. Ev sahibi 1930 Bafraspor 30. dakika Başaran'la girdiği pozisyonda top rakip kalenin içinden Mert Çakır son anda çıkardı.

35. dakika Hacınabipor ise Yunus'la gol pozisyonundan yararlanamadı. Her iki ekipte ilk yarıda gol bulamayınca soyunma odasına 0 - 0 beraberlikle girdiler.

İkinci yarıda oyuna daha iyi başlayan taraf deplasman takımı Hacınabispor oldu 50. dakika da Özcan’la gol pozisyonunu 1930 Bafraspor'un başarılı file bekçisi Furkan son anda topu çıkardı. Dakikalar ilerledikçe her iki ekipte gol pozisyonlarına girmede zorlandı. 81. dakika da 1930 Bafraspor'un başarılı genç futbolcusu takımın Tolga takımını 1 - 0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gole karşılık vermek isteyen Hacınabispor kalesinde kontra ataktan 87. dakika da 1930 Bafraspor'un etkili silahı Alperen'nin golüne engel olamayınca karşılaşmada 2 - 0 yeni durumu düştü. Karşılaşmada başka gol olmayınca 1930 Bafraspor bu önemli karşılaşmada lider Hacınabispor'u 2 -0 mağlup ederek ligde puanını 23 yaparken, Hacınabispor ise bu mağlubiyetle ligdeki ilk yenilgisini de almış oldu.

Bu önemli karşılaşma olan Bafra derbisi maçını Bafra ilçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ASKF Başkanı Şener Aydın, Samsun Hakem İl Kurulu Başkanı Helim Balıkçı, TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak, İş insanı ASTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi H. Kaya Aşçı, İstanbul Bafralılar Federasyon başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bafraspor onursal başkanı Aydın Dursun, 1930 Bafraspor eski Başkanı Hüseyin Çamaş, Siyasi Parti Başkanları, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız, Hacınabispor Kulüp Başkanı İsa Köprü izledi.

PUAN DURUMU