AK Parti Bafra İlçe teşkilatı kan bağışı kampanyası düzenledi.

AK Parti’den Yapılan Açıklamada:Ülkemizin ve tüm dünyanın mücadele içerisinde olduğu bu pandemi sürecinde, kan ve plazma bağışında bulunmak çok önemli. Bu vesileyle kampanyaya kan bağışında bulunarak katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Küresel salgın koronavirüs ile mücadelenin etkin bir şekilde devam edildiğine vurgu yapan Açıklamada; “ Türkiye olarak dünyaya örnek bir sağlık sistemine sahibiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonuyla hayata geçirilen şehir hastanelerinin önemi günümüzde daha çok gün yüzüne çıkmıştır. Sağlık Bakanlığımızın ve Bilim Kurulunun aldığı kararlara uyarak bu süreci hep birlikte atlatacağız.

 "Hayat Kurtarmak Kanımızda Var - HEDEF 2023" sloganıyla başlatılan Kan Bağışı Kampanyasının Açılış Programına Samsun AK Parti Milletvekili Av.Orhan KIRCALI, AK Parti Bafra İlçe Başkanı  Av.İbrahim SEMİZ, Bafra Belediye Başkanı Hamit KILIÇ,AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ile Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı ile Yönetimi, Meclis Üyeleri ve Bafra’lı vatandaşlar katıldı.

KIZILAY kan alma aracı 13.11.2021 Cumartesi ve 19.11.2021 Cuma tarihleri ve 10.30 ile 18.30 saatleri arasında AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı önünde sizleri beklemektedir.