Bafra’da Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin İhalesi yapıldı.İhalenin itiraz sürecinin bitmesinin ardından ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapıldı.Çalışmaların 1 Hafta için başlanacağı ifade edildi 
KIRCALI YER TESLİMİ YAPILDI
AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, yapmış olduğu açıklamada ; Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin ihalesi yapılmış olup, alan firmaya yer teslimini yapmış bulunuyoruz.Çalışmalar kısa bir süre içinde başlayacaktır.
HASTANENİN ÖZELLİKLERİ
Hastane hakkında bilgiler veren Kırcalı, "5 katlı 8000 metrekarelik kapalı alana sahip olan Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde 50 diş ünite, ameliyathaneler, yataklı servisler, açık ve kapalı otopark bulunacaktır. Aynı bina içerisinde 2 istasyonlu 112 merkezide bulunacaktır" dedi.
BAFRAMIZA HAYIRLI OLSUN
Bafra'nın ve bölgesinin ihtiyaçlarını karşılayacak olan hastanenin hayırlı olmasını dileyen AK Partili Orhan Kırcalı, "Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile ilgili taleplerimizde bizden ilgi ve alakalarını esirgemeyen Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, önceki Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan'a ve bakanlık bürokratlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu. 
BAŞKAN KILIÇ;BÖLGEMİZİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise “İlçemizin ve bölgemizin ihtiyaçlarını karşılayacak olan hastanemizin ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile ilgili taleplerimizde bizden ilgi ve alakalarını esirgemeyen Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, önceki Sağlık Bakanımız Sayın Ahmet Demircan’a ,Milletvekilimiz Av. Orhan Kırcalı ve bakanlık bürokratlarımıza teşekkür ederim.” Dedi.