Türk Eğitim-Sen Bafra İlçe Temsilciliği 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı sonunda emekli olan öğretmenler için teşekkür yemeği düzenledi. Türk Eğitim-Sen üyesi iken emekli olan öğretmenler için düzenlenen yemeğe Türk Eğitim Sen Bafra İlçe Başkanı Hakan Eroğlu, yönetim kurulu üyeleri ve emekli öğretmenler katıldı.

Yemekten önce bir konuşma yapan Hakan Eroğlu, öğretmenlere güzel bir emeklilik geçirmelerini dileyerek teşekkür etti. Eroğlu konuşmasında şunları söyledi: “Türk Eğitim Sen üyesi olarak kutsal mesleğinizi tamamladınız.

Hem ülkemize, insanımıza, vatanımıza, milletimize en güzel şekilde hizmet ettiniz hem de Türk Eğitim-Sen saflarında yer alarak onurlu ve haklı mücadelemize destek verdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Hepinizin ellerinden hürmetle öpüyor ve hepinize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.

Yemeğe katılan emekli öğretmenler, sendika yönetiminin bu ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ettiklerini söyleyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Yemeğin ardından emekli olan öğretmenlere teşekkür plaketi takdim edildi.