Beyaz kuşaktan; sarı-yeşile 35 kişi terfi ederken; yeşil-mavi, mavi- kırmızı, kırmızı-siyahtan Yüksek Kuşağa 10 kişi de Yüksek kuşağa terfi etti. Böylece terfi eden sporcu sayısı toplamda 45 kişi oldu.

4 aylık bir eğitimi tamamlayan taekondocular kadar; onları izlemeye ve bu mutlu günlerinde çocuklarını  manen desteklemek için teşrif eden velileri de en az onlar kadar heyecanıydı.

Tüm sporuların yüksek puanla terfi ettiği kuşak sınavında; sporuların Taekwondo sporunun anlamını, amaçlarını başarıyla açıklamalarının yanı sıra, yaptıkları güzel ve başarılı gösterileri adeta nefes kesti.

ÜST KUŞAĞA TERFİ ETTİLER

Taekwondo Antrenörü Ali DUMAN, Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman ŞENOCAK' a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kuşak Terfi Sınavı' nda konuşan Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Taekwondo Antrenörü Ali Duman " Çocuklarımız 4 aylık bir eğitim sonucunda yüksek puanlarla bir üst kuşağa terfiettiler.

İlçe Spor Müdürü' müz sn.Osman Şenocak'a verdiği destek için sonsuz teşekkürler ederim. Ayrıca onarla yakından igilenen ve böyle mutlu bir günde kendilerini yalnız bırakamayan velilerimize de teşekkürler.

Bir sporu için en önemli olan husus; onun disiplinli, mili ve manevi değerlere sayglı, vatanını seven kişiler olması, öğrenci olarak öğretmenlerine saygılıve derslerinde başarılı olmaları ana prensiplerimiz dahilinde olup ayrıca; Taekwondo Sporu' nun amaçları dışına çıkmaması gibi temel unsurları içermektdir.

Başarılı olan tüm sporcularımı ve velilerini kutlarım. " şeklinde konuştu.

Kuşak Terfi Sınavı, sporculara başarı belgelerinin Taewondo Antrenör Ali Duman tarafından verilmesiyle sona erdi.

Oktay ZERRİN- Bafra