Başkan Av. İbrahim Semiz, tek aday olarak çıktığı kongrede 4’ncü kez başkan seçilmişti.

Kongre’nin üzerinden tam 14 ay geçti.14 ay içinde çalışmalarına aralıksız devam eden Semiz,kongreden sonra ki 14’ayı değerlendirdi.

Başkan Semiz,yaptığı açıklamada:5 Eylül 2020 de gerçekleşen Kongrede göreve geldikten sonra Toplam 6604 üye yaptık. Göreve geldikten sonra çalışmalarımızı sürdürerek 88 Köyümüzü ziyaret ettik, ve 14 tane merkez mahallemizle toplantı yaptık. çalışmalarımız arasında geçmiş dönem teşkilat mensuplarımızıda unutmayarak vefa ziyaretleri gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Teşkilat Programlarımıza seçmen ziyaretleri, köy ziyaretleri ve esnaf ziyaretleriyle devam ediyoruz.

Dün olduğu gibi bugün ve yarın da AK Parti Teşkilatı ve gönüldaşları siyasi faaliyetlerini kardeşlik ruhu içerisinde sürdürecektir. Bizlerin her zaman yanında olan ve uyum içinde çalıştığımız Milletvekilimiz Orhan Kırcalı’ya,Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç’a teşekkür ediyorum. Bu kutlu görev süremizde yapacağımız tüm hizmetlerde siz değerli hemşerilerimizin dualarını esirgemeyeceğiniz dileğiyle herkesi en kalbi duygularımla selamlıyorum.”Dedi