Gündüz yapmış olduğu açıklamada:

MESLEKTAŞLARIM ADINA SORUYORUM

Beni kimse yanlış anlamasın değerli meslektaşlarımın üyelerimizin seçmiş olduğu Başkan ve Yönetimini eliştirmek asla değil. Ben Üye olarak Yeni Tip Korona ( Covit 19 )bulaşıcı Virüse karşı Pandemi süresince meslektaşlarımızla yaşamış olduğumuz büyük sıkıntıları arkadaşlarımın adına dile getirmekti diyen Gûndûz, neden Oda bir Mesajla herhangi bir özel sektöre iş yerlerimizin Dezenfekte edilmesi için yönlendirme bilgisiyle mesaj gönderiyor, sonra ise işler tamamen değişerek olması gereken Bafra Belediyesi tarafından dezenfekte edildi.Meslektaşlarımın adına soruyorum neden bizi Pandemi süresince kapalı ve iş yapamamıza rağmen özel sektöre yönlendirdi, bu sorunun doğal olarak cevabını istiyoruz.

60 GÜN KAPALI KALDIK

Özellikle Cumhurbaşkanı kararnamesi ile yaklaşık iki ay (60) gün Meslektaşlarımızın Dükkanları kapalı kaldı. Tabi kapalı kalırkende çoğu arkadaşlarımızın iş yerleri kiralık olduğu kirası işledi yanında çalışan kalfası ve çırakları da zor durumda kaldılar. Bunlar için bir çalışma yapılabilirdi, ama görüyor ki hiç bir şey yapılmadı aksine herkes kaderine bırakıldı.

DEZENFEKTE İLAÇLARINI BİZ ALDIK

Tekrar geri döndüğümüzde ise her meslektaşımın ilk olarak iki aydır kapalı olmasına rağmen beş yüz liralık Dezenfekte malzemesi alarak temizlik ve hijyenle işlerimizi açarak başladık. Burada bile Odamızın aslında tüm meslektaşlarımızı ve üyelerimizi düşünerek bu dezenfekte malzemelerini fabrikadan direk tehmin etseydi her meslektaşımızın ve üyemizin cebinden sadece iki yüz elli lira para çıkacaktı.Öbür iki yüz elli lira ise cebinde kalacaktı.

En son iş saatlerimiz de ise Valilik, Kaymakamlık ve Belediyemizle işbirliği yapılarak açılış ve kapanış saatlerinde esneklik yapılabilirdi çünkü bazen oluyor ki vatandaşın traşları uzun sürebiliyor o zamanda zor durumda kalmayabilirdik kanatindeyim diye ifade ederken, biz burada kesinlikle seçilmiş başkanı asla eleştirmek değil sadece Pandemi süresince meslektaşlarımızın ortak sıkıntısını dile getirmekti.