Alparslan Türkeş parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıya, Bafra Taksiciler Dernek Başkanı Adem Aydın ve Dernek Üyeleri, Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Birim amirleri katıldı.

Başkan Kılıç toplantıda Bafra’ya yapılan çalışmalar hakkında ve hayata geçirilen uygulamalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Bafra Taksiciler Derneği Başkanı Adem Aydın:“Otopark hizmeti yerinde bir uygulama”

Düşüncelerini ifade eden Bafra Taksiciler Derneği Başkanı Adem Aydın, “İlçemizde güzel şeyler oluyor. Başkanımızın bu yöndeki gayretlerini desteklemek bizlerinde görevi. Bafra’mızın trafik alanında yaşadığı sıkışıklığı gidermek noktasında belediyemizce hizmete sunulan otopark hizmetleri tüm kesimlerde olduğu gibi bizleri de mutlu etti. Bu yönde bize düşen her görevi yerine getirmeye hazırız” Dedi.

Başkan Kılıç: “Farkındalık çözüm odaklı olmalı”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ortak akıl buluşmalarımızda bu günde Bafra Taksiciler Derneği Yönetimi ve Üyelerimiz ile bir araya geldik. Belediyemizce hayata geçirilen hizmetleri kendilerine anlattık. Özellikle otopark uygulamalarımız konusunda kendilerinin gösterdiği hassasiyet bizleri fazlası ile mutlu etti. Bizler tarafından hizmete sunulan her hizmetin farkındalığının çözüm odaklı olması geleceğe yönelik daha fazla hizmet üretmek adına bizlere yol gösteriliyor. Davetimize icabet eden ve fikirlerini önerilerini hatta eleştirilerini bizlerle paylaşan Bafra Taksiciler Derneği Başkanı Adem Aydın ve üyelerine teşekkür ediyorum” Dedi.

Kapsam, içerik ve sürekliliği bakımından ilçede ilk kez hayata geçirilen toplantılarda, toplumun her katmanından görüş ve öneriler dinlenmesi amaçlanıyor