Veyis Ateş’in sunduğu HaberTürk ile Gündem programında Samsun Pidesi ve Çakallı Menemeni, Türkiye gündemine oturdu. SAMDEF Başkanı Metin Şenel ve SAMKON Başkan Yardımcısı Mete Koca tarafından, HaberTürk ile Gündem programı konuklarına ikram edildi.

Geçtiğimiz haftalarda HaberTürk ile Gündem programında, Samsunlu Yazar Mete Yarar, program sunucusu Veyis Ateş’e, program konukları, Adil Gür, Nedim Şener ve Deniz Zeyrek Samsun Bafra Pidesi ısmarlayacağının sözünü vermişti. SAMDEF İKRAM ETTİ Veyis Ateş’in sunduğu HaberTürk ile Gündem programında konuklara ikram edilecek Samsun Bafra Pidesi için, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu ( SAMDEF ), davetin sponsoru oldu.



İSTANBUL VE ANKARA’DA

İstanbul Stüdyosunda Bafra Pide Çoşkun ile, Ankara stüdyosunda Niyazi Kesim restoranın hazırlamış olduğu pideler ile programa başladılar.

BAFRA PİDESİNİ TÜRKİYE'YE TANITTILAR

Samsun Bafra Pideleri’nin yenilmesinin ardından başlayan programda, HaberTürk ile Gündem’in sunucusu Veyis Ateş, SAMDEF’e, Bafra Pide Çoşkun’a, Niyazi Kesim’e ve Mete Yarar’a teşekkür etti.